Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΩΜΑΤΑ | Τα 10 καλύτερα αρώματα του φετινού χειμώνα.


ΑΡΩΜΑΤΑ | Τα 10 καλύτερα αρώματα του φετινού χειμώνα.


Εμείς εδώ στο Loop, είδαμε, ψάξαμε και καταλήξαμε στα 10 αρώματα του χειμώνα. Σίγουρα ένα από αυτά ταιριάζει σε εσάς.

     1.Chanel, Coco Noir.
Το τρίτο και νεότερο άρωμα στην Coco Colection, είναι εξίσου θερμό όπως τα δυο πρώτα (Coco & Coco Mademoiselle), αλλά έρχεται με μια βάση πολύτιμων αρωμάτων από τριαντάφυλλο, γιασεμί και πατσουλί. Πριν τρομάξετε με το τελευταίο, να σας ενημερώσω ότι το πατσουλί, διαφέρει από αυτό που είθισται να αναφέρουμε συχνά. Το πατσουλί είναι βότανο, με εξαιρετική μυρωδιά, που συγκαταλέγεται στην οικογένεια της Μέντας και ευδοκιμεί κυρίως στις χώρες τις Άπω Ανατολής και στη Δυτική Αφρική. Ο συνδυασμός όλων αυτών, έκανε το ChanelCoco Noir, ένα άρωμα σέξυ, καυτό αλλά και πιο ώριμο. Διατίθεται στην τιμή των 78€ τα 50ml και 103€ τα100ml.

         2.Liz Earle, Botonical Essence Eau de Parfume, No15.
Πολύ συχνά, τα αρώματα με έντονη την αίσθηση τoυ ''καυτερού'', του ξύλου κλπ, μπορεί να δίνουν την αίσθηση του αντρικού. Αυτό όμως δε συνέβη με το άρωμα της Liz Earle, το οποίο αναμιγνύει αιθέρια έλαια βοτάνων αρμονικά (περίπου το 98% αυτών είναι φυσικά), μαζί με λεβάντα και μανταρίνι, κάνοντάς το πραγματικά κομψό και θηλυκό για κάθε γυναίκα. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο άρωμα, δε διατίθεται ευρέως στην Ελληνική αγορά, αλλά μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα www.uk.lizearle.com στις 45λίρες (55,17€).
 
         

         3.Bobbi Brown, Almost Bare.
Αν προτιμάτε κάτι ελαφρύ, πιο λουλουδάτο, μαζί με άρωμα κρεμώδους βιολέτας. Χρησιμοποιώντας όμως, θερμό κεχριμπάρι και γιασεμί, διασφαλίζοντας ότι, η λουλουδάτη του πλευρά, θα είναι διακριτική, ενώ παράλληλα καθιστά το Almost Bare, ένα άρωμα – σύμμαχο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ενώ πολλά προϊόντα του Bobbi Brown διαθέτονται στα καταστήματα καλλυντικών (κυρίως μακιγιάζ), το συγκεκριμένο άρωμα, μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 48λιρών (58€) στην επίσημη ιστοσελίδα του Bobbi Brownwww.bobbibrown.co.uk .


    4.Jo Malone, Blackberry & Bay.
O χειμώνας δεν είναι μόνο για καυτερά, λουλουδάτα αρώματα, είναι ακόμα και για φρουτώδες βατόμουρο και δάφνη, όπως είπε ο Jo Malone. Και πραγματικά, αν δεν είναι τόσο του γούστου σας τα βαριά, χειμωνιάτικα αρώματα, τότε αυτό το άρωμα που αναμιγνύει φρέσκια, πράσινη δάφνη και βελούδινο βατόμουρο, είναι ό,τι πρέπει για το χειμώνα. Επίσης, φορεμένο ακόμα και πάνω από άλλα αρώματα (!), κάνει τη διαφορά, δημιουργώντας μια λαμπερή, ξινή αφύπνιση. Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα Jo Malonewww.jomalone.co.uk , έναντι 38λιρών (46,59€).

 
         

        5.Guerlain, Myrrhe & Delires.
Ένα σκοτεινό και καυτό άρωμα, χάρη στο μύρο, τη γλυκόριζα και το λιβάνι, αλλά η ιδιοφυΐα του Οίκου GuerlainThierry Wasser, ανακάτεψε επιπλέον μεθυστικό τριαντάφυλλο, πατσουλί, γιασεμί και κρεμώδη βανίλια για ένα άρωμα τόσο ''ντελικάτο'', σέξυ και ζεστό, που γίνεται πολύ εύκολα δεύτερο δέρμα σας. www.guerlain.com στις 154λίρες (188,81€).
 
        6.Dior, Grand Bal.
H χειμωνιάτικη, λουλουδάτη νότα στο άρωμα, σύμφωνα με τον Οίκο Dior, είναι το γιασεμί. Έτσι, εάν σας αρέσει το μεγάλο λευκό, μεθυστικό γιασεμί, σίγουρα θα λατρέψετε το Grand Bal. Χρησιμοποιώντας γιασεμί, που μαζεύτηκε αποκλειστικά την αυγή, ώστε το μπουκέτο να είναι φρέσκο, ζωντανό και γεμάτο άρωμα, αναμειγμένο με άνθη πορτοκαλιάς και σανταλόξυλο, το Grand Bal, είναι η πιο όμορφη, και ευκολοφόρετη επιλογή του χειμώνα. Θα το βρείτε στο www.dior.com στην τιμή των 125λιρών (153.26€).

        7. Estee Lauder, Private Collection Amber Ylang Ylang.
Εάν σας αρέσει να φοράτε κεχριμπάρι, σίγουρα θα έπρεπε να δοκιμάσετε αυτό το άρωμα απ’ την Estee Lauder. Χωρίς αμφιβολία, είναι το άρωμα με κεχριμπάρι που ταιριάζει σε όλους, αφού ανεξάρτητα αν προτιμάτε τη γλυκιά, την ξηρή ή την κρεμώδη μυρωδιά και αίσθησή του, το Private Collection Amber Ylang Ylang, είναι το καταλληλότερο. Η Estee Lauder, με πολύ έξυπνο και αρμονικό τρόπο, ανακάτεψε Ιταλικό περγαμόντο, τριαντάφυλλο, ιλάνγκ ιλάνγκ, και γεράνι. Επιπλέον, αναμιγνύεται όμορφα με άλλα αρώματα, δίνοντας μια ζεστή και κασμιρένια αίσθηση στο δέρμα.  Στο www.esteelauder.com με τιμή 59λίρες (72,33€).

 
     8.Tom Ford, Ombre de Hyacinth.
Ο Tom Ford γνωρίζει πολύ καλά, πώς να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται σέξυ, ακόμα κι όταν φοράει ένα αισθησιακά φρέσκο, δροσερό, άρωμα, όπως αυτό. Από τη νέα του, σέξυ συλλογή Noir Jardin, το Ombre de Hyacinth είναι ένα άρωμα με υάκινθο όπως λέει και το όνομά του, που ο κύριος Ford μετέτρεψε σε κάτι έντονο και απίστευτα γήινο, με φύλλα βιολέτας, ροζ πιπέρι και musk. Ένα άρωμα που μπορείτε να φοράτε μέρα και νύχτα. Μπορείτε να το βρείτε στο www.tomford.com στις 300λίρες (367€).
 
        9. Miller Harris, Terre d’ Iris.
To τελευταίο άρωμα του Miller Harris, έχει τόσο απαλή, ξυλώδη, σχεδόν βρυώδη αίσθηση ίριδας, καθιστώντας το μαγευτικό. Ένα δροσερό, αλλά παράλληλα κλασικό ως προς την Παρασκευή, είναι το ιδανικότερο για όποιον θεωρεί τα λουλουδάτα αρώματα εκκεντρικά, αλλά εξακολουθεί να θέλει κάτι εγγενώς κομψό, δροσερό και θηλυκό. Εθιστικό θα λέγαμε. Δείτε το στο www.millerharris.com με τιμή στις 90λίρες (110,34€).


       10. Clinique, Aromatics Elixir.
Παλιό, αλλά διαχρονικά εξαιρετικό το Aromatics Elixir, είναι ένα θερμό άρωμα, που ''καθαρίζει το μυαλό'', χάρη στο μείγμα ξηρών, ξυλώδη βοτάνων και φυτών, αλλά και στο λουλουδάτο του άρωμα, παραμένει τόσο καλό σήμερα, όσο και όταν πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’70. Ένα πραγματικά κλασικό άρωμα, που ευχαριστεί πλήθος γυναικών το χειμώνα. Στα καταστήματα καλλυντικών.

1 σχόλιο:

  1. για εμένα το άρωμα μιας γυναίκας είναι το σήμα κατατεθέν της. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και να σε ταυτίζουν οι άλλοι με μια συγκεκριμένη μυρψδιά..να περνάς από έναν χώρο και να καταλαβαίνουν πως είσαι εσύ! Εγώ αγόρασα πριν καποιο καιρό αυτή την κολώνια trussardi https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/aromata/gunaikeia/eau-de-parfum/trussardi-trussardi-sound-of-donna-eau-de-parfum-00000058306/ που έχει μια τόσο κομψή μυρωδιά που ταιριαζει απόλυτα με το στυλ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή