Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

TRENDS | Σκούρα χείλη: το νέο (must) trend.

TRENDS | Σκούρα χείλη: το νέο (must) trend.




Gucci F/W 2012 -2013 Runways
  Κάθε σεζόν μαζί με τις νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, έρχονται και οι τάσεις στο μακιγιάζ. Φέτος στις πασαρέλες, πέρα από το ανδρόγυνο στυλ, τα δερμάτινα σύνολα και  το college look που κερδίζει ολοένα και περισσότερους πιστούς, έντονη παρουσία είχαν και τα σκούρα χείλη, όπως τα είδαμε στους Οίκους Bottega Veneta, Gucci, YSL, Badgley Mischka, Jenny Packham, Rochas κ.ά. Μια τάση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, απ' τις σταρένιες μέχρι τις πιο λευκές και προσδίδει σεξαπίλ, τύπο και φυσικά κερδίζει τις εντυπώσεις. Με επιλογές από το σκούρο κόκκινο, μέχρι το μπορντό του δαμάσκηνου  είναι σίγουρο ότι θα βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει, για πρωί και βράδυ. Μπορείς να το συνδυάσεις με smokey eye,  έντονη γραμμή eye liner και πολύ μάσκαρα ή με ένα φυσικό μακιγιάζ τονίζοντας μόνο τις άνω βλεφαρίδες και χρησιμοποιώντας λευκό μολύβι για να φωτίσεις το βλέμμα.

 Αυτά που πρέπει να προσέξεις: 
Christian Siriano F/W 2012 -2013 Runways
1. Εάν η ''γραμμή'' απ' τη μύτη μέχρι τα χείλη σου είναι μεγάλη, το έντονο κραγιόν θα τη τονίσει περισσότερο. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών σε ανάλογο χρώμα, ξανασχεδιάζεις το άνω χείλος και εφαρμόζεις κανονικά το κραγιόν. Το αποτέλεσμα  Εντυπωσιακό, με εσένα να έχεις πιο σαρκώδη και γεμάτα χείλη.


Badgely Mischka F/W 2012 - 2013 Runways
2. Το πρόβλημα με τα κραγιόν σε έντονα χρώματα, είναι το άγχος ότι θα ξεθωριάσει. Έτσι, πριν εφαρμόσεις το κραγιόν, χρησιμοποιείς ένα μολύβι χειλιών σε ανάλογο χρώμα, ''γεμίζοντας'' όλο το χείλος και περνάς το κραγιόν. Ένα χρήσιμο tip, που σου εγγυάται λιγότερο άγχος και περισσότερη διάρκεια στα φανταστικά χείλη σου!

YSL F/W 2012 -2013 Runways



1 σχόλιο:

  1. Την τάση αυτή την περίμενα πως και πως ... είναι τέλεια τα σκούρα κραγιον και δίνουν στιλ. προσωικα, καστανή με πράσινα μάτια, απέκτησα αυτό τελευταία https://www.notos.gr/omorfia/kalludika-epilektikis/makigiaz/heili/kragion/pop-lip-shadow-matte-979207501512/ για το οποίο ειμαι πολύ περίφανη - μακάρι να μπορούσα να στέιλω φωτογραφία να το δείτε και φορεμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή