Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

TRENDS | Βάλε χρώμα στο μακιγιάζ του χειμώνα.


TRENDS | Βάλε χρώμα στο μακιγιάζ του χειμώνα.



Roberto Cavalli F/W 2012 - 2013 Runways
 Πόσες φορές δεν έχουμε αισθανθεί, ότι ο χειμώνας είναι μουντός, χωρίς ζωντάνια και χρώμα, και πόσες άλλες δεν έχουμε αναπολήσει το καλοκαίρι, που μπορούσαμε και φορούσαμε έντονα, ζωηρά χρώματα, που μας φώτιζαν και μας έφτιαχναν τι διάθεση... Αυτό μπορεί να σκέφτηκαν οι μεγάλοι Οίκοι μαζί με τους Make up artists και αποφάσισαν να βάλουν χρώμα στο χειμώνα. Μπλε, μωβ, γαλάζιο, πράσινο, χρυσό έρχονται μπροστά, δίνοντάς μας, μια ακόμη επιλογή, πέρα απ' το καφέ και το μαύρο.


Anna Sui F/W 2012 - 2013 Runways
 Όχι μόνο μαύρο eyeliner: Η Αnna Sui στις πασαρέλες τις τόλμησε eyeliner σε αποχρώσεις του μπλε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις, είναι πώς θα σχηματίσεις τη γραμμή του eyeliner.  Προτίμησε eyeliner σε μορφή στυλό, για μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια.


Jason Wu F/W 2012 -2013 Runways
Smokey με χρώμα: Ξέχασε το μαύρο smokey και χρησιμοποίησε κυπαρισσί, μπλε σκούρο, ή μοβ  λέει ο Roberto Cavalli, ο Jason Wu και άλλοι πολλοί. Για να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα, παραμένει σικ, εφάρμοσε τη σκιά (ή σκιές) στο κινητό βλέφαρο, τονίζοντας τις πάνω βλεφαρίδες και αν θες χρησιμοποίησε κι ένα μαύρο, μέτριας σκληρότητας μολύβι, στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να τονίσεις περισσότερο το βλέμμα.



Stella McCartney F/W 2012 - 2013 Runways




 Mπλε και μοβ μάσκαρα: Πρωτοποριακή κίνηση απ' τη Stella McCartney να χρησιμοποιήσει μπλε και μοβ μάσκαρα στις επιδείξεις της, συνδυάζοντάς τη με φυσικό μακιγιάζ. Τονίζει το βλέμμα, τέλειο για τα ανοιχτόχρωμα μάτια, ξεχωρίζει και ενδείκνυται για όλες τις ώρες! 

1 σχόλιο:

  1. Τέλειες προτάσεις! Μου αρέσουν τα xtreme γενικά όπως και στα νύχια. Δηλ θεωρώ πως σε ένα ολοκληρωμένο λουκ, αν κάνεις έντονο μακιγιάζ, πρέπει να έχεις και βαμένα νύχια στα οποία για το βάψιμό τους προτιμώ τα χρώματα της essie https://www.atticadps.gr/WHATSON/articles/2219/essie-experience-lounge-carelab-by-attica-sto-golden-hall/

    ΑπάντησηΔιαγραφή